Medarbejderne

Daniel Stork Prior

Jeg har været i Fiolen i 2 år, og blev uddannet pædagog i 2014. Jeg elsker at sætte aktiviteter med fart på igang, fodbold, hockey, basket, stik, bueskydning - Der er næste ingen grænser. Derudover elsker jeg ude liv, bål og skov, så hvis der er skovtur, så er jeg næste altid med! Jeg er af natur altid i godt humør, og har let til latter, fjol og spas. 

Er tilknyttet Skolen i bymidten. 

Heidie Hagedorn

Jeg har været i Fiolen i 15 år. Igennem årene har jeg lavet lidt af hvert.. Mad, konfliktløsning, overnatninger, kolonier, ture, samtaler, krea og meget meget mere. Jeg er at finde i det lokale der bliver kaldt "INFO" i Fiolen. Her holder jeg knoflikhåndierings møder med piger, hjælper med lektier, lytter, laver KREA, læser, sminker, giver råd og vejledning, trøster, pjatter, griner, og hvad der ellers er behov for. Jeg har ALTID tid til at lytte, og har mine arme åbne til et hvert barn og familie. Onsdag aften fra 17-20:30 er jeg på aftenvagt. 

Jannie Jakobsen

Jeg har været i Fiolen i 6 år. Jeg sørger for noget godt sundt og nærende til klubbens Cafe. Jeg er tit og ofte at finde i hjertet af Fiolen, nemlig køkkenet, hver torsdag rykker jeg køkkenet ud på bålet, hvilket er et dejligt set up til nogle gode samtaler omkring gløderne. Spil, kolonier, pjat og pjank er også lige mig. Mandag aften fra 17-20:30 er jeg også at finde i aftenvagten, hvor der er tid til læring, fordybelse og et dejligt måltid mad.

Er tilknyttet skolen i bymidten.  

Mickie Billesø

Jeg har været i Fiolen siden 2013, og er også på mellemtrinet på skolen i bymidten. Jeg har mange jern i ilden, og er til at finde lidt over det hele i Fiolen.. Den ene dag laver jeg måske mad, eller leg på legepladsen, fodbold, turer, computerspil og meget mere. Selvfølgelig ikke på en og samme tid, men flytter rundt efter behov og ønsker. Er en glad og legesyg sjæl med hjertet på det rette sted. 

Er tilknyttet 5. T på skolen i bymidten.