Aktiviteter og værksteder

Aktiviteter og værksteder

CAFEEN/CAFEE OMRÅDET

I cafeen tilbyder vi dagligt ”Dagens ret” til 5-8 kr., om fredagen vil der være lidt til den søde tand, plus en omgang Popcorn til 5kr. Vores kostplaner er udarbejdet i overensstemmelse med Helsingør kommunes kostpolitik, sådan at vi bidrager til at lære børnene at føre en sund livsstil. Cafeen er hjerte af klubben, hvor der både er plads til at hygge, lave sine lektier, spiller brætspil, være med til at servere maden. Sætte musik på anlægget, sætte en dans i gang, eller bare sidde og slappe af til fed musik. Der er ALTID en voksen tilstede i cafeen.

Hver mandag og onsdag er der aftenspis, hvor Fiolens børn har mulighed for at være en med til at sætte menuen, være med til at handle ind og få en forståelse af råvare samt kvalitet og pris bevidst. I Fiolens køkken vægter vi meget højt at Fiolens børn får et kendskab til hygiejne og hvordan man tilbereder maden. I traditionens tro fejre vi Påskefrokost, Mortensaften, Lillejuleaften, hvor den står på hele gøgemøget. I fiolens aftenspis er der masser af plads til mørkegemme, fangeleg, laserdome samt andre spændende tur ud af huset. Der er altid plads til en god kop the og en hyggelig samtale.                 Fiolens åbnings tider :Man-13.30-20.30 Tir-13.30-17.00 Ons-13.30-20.30 Tor-13.30-17.00 Fre-13.30-17.00

NETCAFEE

Vores NETCAFEE er det store hit, her har vi 6 Computer som er klar til at oppe på nettet, game eller bare sidde og søge på nettet. Vi har adgang til skoles net, det vil sige at hvis man vil kan man tage sin egen skole computer med og logge ind via ens UNI-login.

MULTIBANE

Udenfor har vi en tilpas stor bane, hvor der spilles fodbold, basket, stikbold, dans, og andet sjov. Dertil har vi en lille bane, som bliver brugt til Hockeykampe.

INFO

 

KREA

KREA er for de kreative, eller dem som lige står og mangler en gave. Her kan man lave julegaver, fødselsdagsgaver eller noget til sig selv. Man kan udfolde sine kreative evner, det er kun fantasien der sætter grænser. Hver uge vil der være noget spændende at lave. Der vil selvfølgelig også blive lyttet til børnenes ønsker, behov og kreative fantasier. VI STRÆBER MOD AT VÆRE MED PÅ BEATET OG LAVE DET DER IN OG PÅ MODE LIGE NU.  

 BÅLET

Hver torsdag rykker cafeen ud til bål stedet, hvor vi tilbereder et let måltid mad over gløderne. Vores formål er at lære børnene om de alsidige muligheder der er for anvendelse af naturen. Samtidigt sikre vi at børnene kommer ud i den friske luft får lidt vind i håret. Omkring bålet er der muligheder for at være med til at snitte i pinde, flække brænde til bålet, kokkererer sin egen mad. Være en del af en rigtig hyggelig dag ude i det frie, hvor der ikke er tidspres. J

BIOGRAFEN

I vores fede biograf, har vi en masse sofaer, sækkepuder hvor man bare kan ligge og flade helt ud. Du har mulighed for at sætte din egen skole computer til, plus der er en DVD, hvor man kan sætte en film på.  

 PÅ KRYDS OG TVÆRS

 Kommer snart.